Vul het contactformulier in

DEEL ONS OP FACEBOOK

Weekendje Zeeland aan zee

Arena Zeilcharters: Een jongensdroom!

Voor een heerlijk weekendje in Zeeland aan zee huurt u vandaag nog het beachhouse van Arena Zeilcharters! Nabij de jachthaven en het historisch centrum van Hellevoetsluis kunt u terecht voor een heerlijke ontspannen vakantie in een luxe beachhouse. Onze liefde voor het water en zeilen hebben we terug proberen te brengen in het vakantiehuis waardoor u zowel buiten als binnen het gevoel krijgt op zee te zitten. Bekijk de foto’s van ons beachhouse om een indruk te krijgen van de sfeer en boek vandaag nog een heerlijke vakantie aan zee!

Weekendje in Zeeland overnachten aan zee

Zou u graag een weekendje in Zeeland aan zee doorbrengen maar zit u niet te wachten op overvolle stranden en massa’s toeristen? Dan is het beachhouse van Arena de oplossing voor u! Onze luxe villa is gelegen op een 5 sterren resort nabij Hellevoetsluis en biedt onderdak voor groepen tot 12 personen. Uw vakantiehuis ligt direct aan het water en ligt op een steenworp afstand van de schone en veilige stranden van Hellevoetsluis. Voor de echte waterliefhebber is het ook mogelijk een boot aan te leggen of met een van onze boten een dagje het water op te gaan!

Onze schepen

Victor Ewijk, de eigenaar van beachhouse Arena, is al zijn hele leven op het water te vinden. Een weekendje Zeeland aan zee zonder een dagje mee te varen is volgens hem dan ook niet compleet! Wij bieden u de mogelijkheid zelf mee te varen op een van onze zeilboten en het zeeleven te ontdekken. Zowel voor kleine als grote groepen van verschillende leeftijden een unieke ervaring! Bekijk de schepen en mogelijkheden online en neem bij vragen gerust even contact met ons op.

Onze bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant:

Vrijgezellenfeest zeilen - Teamuitje varen - Familie huis Zeeland - Zeiljacht huren Middelharnis