Wie zijn wij?

Arena Zeilcharters: Een jongensdroom!

Victor van Ewijk is al zijn hele leven op het water te vinden. Vroeger vaarde hij mee op de boot van zijn vader en vanaf zijn tienerjaren was hij eigenaar van diverse zeilboten. Daarbij ging hij graag ieder jaar met vrienden een weekje zeilen op een lemster – en boeieraak in Friesland, op het IJsselmeer en naar het waddengebied.

Inmiddels is hij al weer enkele jaren in het bezit van de prachtige boeieraak “Westfries”. Zijn jongensdroom is daardoor uitgekomen!
Victor vindt zijn prachtige schip “Westfries” te mooi om er helemaal alleen van te genieten! Hij wil zijn droom graag delen met anderen, bijvoorbeeld; vriendengroepen, collega’s en families. Mensen de kans bieden om dit majestueuze schip zelf te ontdekken- en ervaren. In goed gezelschap een dag terug te gaan in de tijd. Genietend van elkaar en de elementen. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.

De “Westfries” vaart onder begeleiding van onze schipper Richard en zijn scheepsmaatje Jazz. Zij zijn respectievelijk de broer en zoon van Victor. De schipper kan, indien gewenst, u nog veel meer vertellen over de rijke historie van “Westfries” en de door haar vervulde taken in de loop der tijd..
Het contact met klanten, de boekingen en daarbij behorende administratie zal volledig in handen zijn van Leontine, de echtgenote van Victor.
Onze gasten een fijne dag bezorgen in een ontspannen omgeving, met als motto “niets moet en alles mag”, dat is ons doel!.